• 3 locaties in Nederland
 • info@amesto.nl
 • 085 401 39 62
 • Werktijden: 09:00-18:00

Direct naar interessante pagina's

Op deze pagina kun je een overzicht vinden met links naar andere pagina's op onze website: Van virtueel kantoor tot een goedkoop postadres.

 • 22
  +
  Interessante pagina's
 • 3
  +
  Onlangs toegevoegd

Een virtueel kantoor

Een virtueel kantoor geeft je de mogelijkheid om je privé adres af te schermen wanneer je als zelfstandige vanuit huis werkt. Via Amesto regel je in no time een virtueel adres voor je bedrijf. Je kunt dit gebruiken op je website en in correspondentie. Klanten en anderen die je willen benaderen komen op die manier niet achter je privé gegevens. Je betaalt hier een vaste vergoeding per jaar voor. Deze valt uiteraard onder bedrijfskosten. Regel het vandaag nog als je gesteld bent op je privacy.

Zakelijk inschrijfadres

Met een zakelijk inschrijfadres maak je als ondernemer een professionele indruk. Je kunt dit adres gebruiken op correspondentie zoals facturen, maar natuurlijk ook op je website. Je voorkomt daarmee dat zakelijke post op je privé adres wordt bezorgd. Ook zorg je ervoor dat je privacy wordt beschermd, zodat klanten, maar ook e-commerce bedrijven, je niet op dit adres kunnen benaderen. Een zakelijk inschrijfadres regel je in een handomdraai bij Amesto. Zorg dat je privé en werk gescheiden houdt, ook als je vanuit huis werkt en geen fysiek kantooradres hebt.

Inschrijfadres KvK

Als ondernemer ken je vast wel de ergernis van benaderd worden met allerlei zakelijke ‘aanbiedingen’ als je je inschrijft bij de KvK met je privé adres en -telefoonnummer. Te pas en te onpas word je benaderd door verzekeringsmaatschappijen, aanbieders van zakelijk internet en bedrijven die dolgraag je website beter vindbaar willen maken in Google. Heel vermoeiend. Je voorkomt dit soort problemen met een inschrijfadres dat je gebruikt als je je gaat inschrijven met je bedrijf bij de KvK. Bij Amesto regel je zo’n adres eenvoudig voor een aantrekkelijke prijs.

Zakelijk postadres

Een zakelijk postadres biedt veel voordelen. Ten eerste krijg je je zakelijke post niet in je eigen brievenbus of op je deurmat. Maar veel belangrijker is dat je ook geen ongewenste colportage aan de deur krijgt. Sinds het Bel-me-niet register zijn bedrijven erg vindingrijk geworden om je toch lastig te vallen met hun ‘geweldige aanbiedingen’. Wil jij ervoor zorgen dat je privé niet wordt lastiggevallen en dat ook je gezinsleden met rust gelaten worden? Regel dan nu een zakelijk postadres voor je bedrijf bij Amesto.

Vestigingsadres

Steeds meer ondernemers werken vanuit huis. Een kantoorruimte huren is in veel gevallen ook niet nodig. Maar dat betekent wel dat je privé adres bij de KvK ook bekend is als het vestigingsadres van je bedrijf. Dit kan leiden tot ongewenste aandacht van bedrijven die ondernemers als klant zoeken voor hun zakelijke internetabonnementen, energiecontracten en andere zaken. Wil je dit voorkomen? Regel dan een fictief vestigingsadres bij Amesto. Dit adres kun je gebruiken voor je website en voor zakelijke correspondentie zoals facturen. Je betaalt hiervoor een vaste jaarlijkse vergoeding. Deze is aftrekbaar als bedrijfskosten voor de inkomstenbelasting.

Virtual office

Ben je ondernemer en werk je vanuit huis? Dan is een virtual office iets voor jou. Je regelt bij Amesto een vestigingsadres voor je onderneming met eventueel bijbehorend telefoonnummer. Op dit adres kun je post laten bezorgen en het is zelfs mogelijk om de telefoon te laten beantwoorden. Post wordt doorgestuurd of haal je periodiek op. Zo scherm je je privé adres af voor je klanten en collega ondernemers, maar ook voor bedrijven die je ongewenst willen benaderen met zakelijke aanbiedingen.