• 3 locaties in Nederland
 • info@amesto.nl
 • 085 401 39 62
 • Werktijden: 09:00-18:00
Thumb
23
,95
Vanafprijs p/m

Vrij ondernemen met zicht op privacy

Er zijn tal van redenen te bedenken om je voor een zakelijk inschrijfadres in te schrijven. Je inschrijven bij de KvK met een postadres kan bij Amesto op verschillende locaties in het land. Met een zakelijk inschrijfadres kun je privé en werk succesvol van elkaar scheiden. Daarbij voorzie je je onderneming van een professionele uitstraling. Wie zich bij ons inschrijft, krijgt niet alleen toegang tot een hoogwaardig inschrijfadres, maar ook tot een eigen werkruimte met bureau. Je maakt gebruik van de stabiele wifi-verbinding en kunt gebruik maken van de vergaderruimte. Deze luxe is al vanaf slechts 23,95 euro per maand te verkrijgen, als je je voor het jaarabonnement inschrijft. Je kunt ook kiezen voor een los, flexibel maandabonnement. Je hebt de keuze uit verschillende inschrijfadressen op toplocaties en bepaalt zelf wanneer het contract ingaat.

 • Persoonlijk contact, snelle levering

  Amesto heeft als streven ondernemers zo goed mogelijk te ondersteunen in hun zoektocht naar de ideale werk- en groeiruimte. Dat voor de laagst mogelijke prijs.

Al vanaf 23,95 euro per maand verkrijgbaar

Zakelijk inschrijfadres tegen superscherp tarief

De meeste beginnende ondernemers kunnen zich een duur kantoorpand niet veroorloven. Helemaal niet gek. Een zakelijk inschrijfadres is een goedkoper alternatief en in veel gevallen net zo effectief. Het zakelijk adres is eenvoudig te gebruiken voor op je website en al je zakelijke post. Je kunt het adres ook gebruiken voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel. De eis die de KvK stelt is dat je op het inschrijfadres ook deels bedrijfswerkzaamheden dient uit te voeren. Amesto geeft niet alleen een hoogwaardig inschrijfadres, maar ook toegang tot fysieke werkruimte. Hier maak je gebruik van een eigen bureau en wifi. Als je voor het jaarabonnement kies, betaal je omgerekend in de maand maar 23,95 euro. Word jij de volgende tevreden klant in het grote klantenbestand van Amesto?

95%
Tevreden klanten

Inschrijven kan in elke rechtsvorm

Amesto maakt het mogelijk je onder ieder soort rechtsvorm in te schrijven voor een zakelijk inschrijfadres. Bij de inschrijving hoort een eigen postadres waarop je zakelijke post ontvangt. Je krijgt tot een fysieke werkplek met vergaderruimte toegang en kunt ook meerdere bedrijven in één keer inschrijven.

 • Zicht op je onderneming

  Wie voor Amesto kiest, kiest voor een onderneming met een zakelijk en professioneel gezicht. Wist je dat veel partners en potentiële klanten jou online zullen opzoeken? Zij krijgen dan niet jouw thuisadres, maar onze hoogwaardige locatie te zien.

 • Contacten op bezoek

  Behalve een zakelijk inschrijfadres biedt Amesto je ook exclusieve werk- en vergaderruimte. Dat geeft jou de mogelijkheid je partners of contacten op onze hoogwaardige locaties welkom te heten en hen met vertrouwen voor je te winnen.

Shape
Onze tarieven

Abonnementen van Amesto

Maandabonnement

31,95 / maand

 • Betaal per maand
 • € 31,95 opstartkosten
 • Geschikt voor KvK
 • Ontvang post via mail
 • Iedere week post

Jaarabonnement

23,95 / maand

 • Betaal per jaar
 • Bespaar 96 euro
 • Geschikt voor KvK
 • Ontvang post via mail
 • Iedere week post

Pakket op maat

n.o.t.k. /

 • Meerdere inschrijvingen
 • Betaal per maand of jaar
 • Geschikt voor KvK
 • Prijs n.o.t.k.
 • Ontvang post via mail

Het stappenplan

Stap 1 – de aanmelding

Je meldt je voor een zakelijk inschrijfadres aan via het digitale inschrijfformulier dat je op deze pagina vindt. Je kiest voor één van onze hoogwaardige locaties naar keuze. Aanmelden gebeurt via naam en e-mailadres. Ook geef je aan wat je gewenste contractduur is.

Stap 2 – de controle

Zodra je aanmelding binnen is, zal deze door Amesto gecontroleerd worden. We kijken of je binnen ons bedrijfsprofiel past. We doen bijvoorbeeld geen zaken met bedrijven in de erotische sector. Ook staan we niet toe dat ons inschrijfadres voor goederenopslag wordt gebruikt.

Stap 3 – de verificatie

Veiligheid speelt bij ons een centrale rol. Je inschrijving is nog niet compleet voor we je identiteit hebben kunnen controleren. Hier hebben we een kopie van je identiteitsbewijs en een bewijs van je woonadres nodig. Uiteraard delen we deze gegevens nooit met derde partijen.

Stap 4 – de betaling

Na de succesvolle verificatie van je identiteit zul je van ons een e-mail krijgen met de voorlopige overeenkomst als bijlage. Jij kiest vanaf welke datum deze in moet gaan. Na het ondertekenen, zul je ook de definitieve factuur per mail ontvangen.

Stap 5 – de overeenkomst sluiten

Als de betaling helemaal is afgerond, is de overeenkomst officieel. Dat houdt in dat je nu over een zakelijk inschrijfadres beschikt waarmee je je bij de Kamer van Koophandel kunt inschrijven. Het adres kun je ook gebruiken op je eigen website en voor zakelijke post.

Stap 6 – het succesverhaal

Je hebt nu het inschrijfadres achter je naam staan. Dit adres gebruik je niet alleen voor je zakelijke post, je kunt hier ook van een zakelijke werkplek met bureau gebruik maken. Wekelijks zul je van ons al je binnengekomen zakelijke post in scanvorm ontvangen.

Thumb

300+ Tevreden klanten

Toekomstbestendig ondernemen

Blik vooruit: oplossingsgericht ondernemen

Wie onderneemt, krijgt met uitdagingen te maken. Dat is het risico van het vak. Dankzij een zakelijk inschrijfadres van Amesto hoef je je in ieder geval niet druk te maken over grote kostenposten. Je krijgt een professioneel postadres, plus werkplek, die geldt als basis van jouw succes. We zorgen dat je handen vrij zijn om je op het ondernemen te richten.

 • Inschrijfadres direct aangevraagd

  Toegang krijgen tot een inschrijfadres? Je hoeft alleen het formulier bovenaan deze pagina maar in te vullen. We nemen op een werkdag binnen enkele uren contact op.

 • Vraag maar raak

  Behoefte aan meer informatie over het inschrijfadres of gerelateerde zaken? Mail naar info@amesto.nl of bereik ons door naar 085 401 39 62 te bellen.