• 3 locaties in Nederland
 • info@amesto.nl
 • 085 401 39 62
 • Werktijden: 09:00-18:00
Thumb
23
,95
Vanafprijs p/m

Vrijheid en privacy voor jou als ondernemer

Kiezen voor het huren van een virtueel kantoor doe je om verschillende redenen. Veel zzp’ers en eigenaren van eenmanszaken geven aan op deze manier hun privéadres te willen afschermen. Aan het gebruiken van je woonadres voor zakelijke correspondentie kleven immers flink wat nadelen. Een virtueel kantooradres gebruik je als registratieadres voor de Kamer van Koophandel (KvK), zodat je woonadres voor niemand zichtbaar is. Werk en privé houd je zo gescheiden. Maar dat is niet het enige. Op ons adres kun je namelijk ook daadwerkelijk werkruimte huren. Alleen op de momenten dat jij dat wilt. Een vergadering met collega’s? Een klant ontvangen? Of gewoon eens niet aan je eigen keukentafel, maar in een nieuwe, inspirerende omgeving werken? Amesto maakt het mogelijk. En dat ook nog eens tegen scherpe tarieven: al vanaf 23,95 euro per maand bij een jaarabonnement.

 • We maken graag het verschil

  Wij zijn er om te beantwoorden aan de behoeften van ondernemers. Een virtueel kantoor stimuleert jouw bedrijfsgroei.

Vanaf slechts 23,95 euro per maand

Een virtueel kantoor huren tegen scherpe tarieven

Behoort het huren van een duur kantoorpand voor jou niet tot de mogelijkheden? Dankzij Amesto is er geen enkele reden om met je handen in het haar te zitten. Zelfs voor startende ondernemers met een beperkt budget biedt een virtueel kantoor uitkomst. De Kamer van Koophandel stelt verschillende eisen aan een vestigingsadres. Eén van die eisen is dat je er daadwerkelijk bedrijfswerkzaamheden kunt uitvoeren. Onze ruimtes zijn daarvoor geschikt. Wij beschikken over drie aantrekkelijke locaties, waarvan twee in Noord-Holland en één in Zuid-Holland. Een virtueel kantoor dat aan de KvK vereisten voldoet, hoeft niet veel te kosten. Bij ons betaal je voor een virtueel kantoor omgerekend slechts 23,95 euro per maand bij een jaarcontract. Ook een halfjaarcontract en een maandcontract behoren bij Amesto tot de mogelijkheden. Talrijke tevreden klanten gingen je al voor. Met de beschikking over een virtueel kantoor bouwen zij stuk voor stuk verder aan de groei van hun onderneming, op hun manier. Ondernemers beoordelen onze diensten met een hoge waardering.

95%
Tevreden klanten

Voor alle rechtsvormen

Bij Amesto huur je een virtueel postadres inclusief de mogelijkheid om een fysiek kantoor te huren. Je beschikt zo over een virtueel kantoor dat aan de KvK vereisten voldoet én een volledig verzorgde werkplek waar je individueel kunt werken, vergaderen en klanten ontvangt. Bedrijven met elke rechtsvorm kunnen zich bij ons inschrijven.

 • Bouwen aan het vertrouwen in jouw onderneming

  Klanten en (potentiële) samenwerkingspartners kunnen een virtueel kantooradres online opzoeken. Met onze representatieve locaties maak je op hen een professionele indruk. Zo bouw je tegelijkertijd aan het vertrouwen in jouw onderneming.

 • Thuis is ook écht thuis

  Een samenwerkingspartner op de stoep? Een klant die bij je aanbelt? Met een virtueel kantoor hoef je je daarover geen zorgen te maken. Het kantooradres van Amesto wordt in het KvK-register opgenomen.

Shape
Onze tarieven

Abonnementen van Amesto

Maandabonnement

31,95 / maand

 • Betaal per maand
 • € 31,95 opstartkosten
 • Geschikt voor KvK
 • Ontvang post via mail
 • Iedere week post

Jaarabonnement

23,95 / maand

 • Betaal per jaar
 • Bespaar 96 euro
 • Geschikt voor KvK
 • Ontvang post via mail
 • Iedere week post

Pakket op maat

n.o.t.k. /

 • Meerdere inschrijvingen
 • Betaal per maand of jaar
 • Geschikt voor KvK
 • Prijs n.o.t.k.
 • Ontvang post via mail
Je doorloopt de volgende stappen

Ons stappenplan

Stap 1 – De aanmelding

Wil jij over een virtueel kantoor in Noord- of Zuid-Holland kunnen beschikken? Vul dan het digitale aanvraagformulier op deze pagina in. Je geeft ons je naam, e-mailadres, gewenste contractduur en gewenste locatie door. Het inschrijven van meerdere bedrijven behoort tot de mogelijkheden.

Stap 2 – Controle van je aanvraag

Enkele zaken moeten wij standaard controleren. Onze diensten bieden wij aan bedrijven binnen bepaalde branches, zoals de erotische industrie, niet aan. Houd er ook rekening mee dat een virtueel kantooradres niet voor goederenopslag of de ontvangst van retourneringen kan worden ingezet.

Stap 3 – Verificatieproces

Amesto draagt vrijheid en flexibiliteit, maar ook veiligheid hoog in het vaandel. Alvorens we tot inschrijving overgaan, is identificatie noodzakelijk. We hebben daarvoor een kopie van je identiteitsbewijs en ook je privéadres nodig. Uiteraard worden deze gegevens niet met derden gedeeld.

Stap 4 – Betaling

Na de verificatieprocedure stellen wij een voorlopige overeenkomst voor het huren van een virtueel kantoor op. Je kunt zelf bepalen op welke datum deze ingaat. Je ontvangt de overeenkomst per e-mail. Na de ondertekening versturen we je een factuur.

Stap 5 – Officiële overeenkomst

Na de betaling ontvang je van ons de officiële overeenkomst voor het virtueel kantoor. Hiermee kun je jouw onderneming onder ons kantooradres bij de Kamer van Koophandel inschrijven. Ook kun je met deze overeenkomst je privéadres wijzigen in het virtuele kantooradres.

Stap 6 – Gefeliciteerd: jouw virtuele kantoor is een feit!

Vanaf nu beschik je over over een virtueel kantoor en zakelijk inschrijfadres voor de KvK. Je kunt op het door jou gekozen adres een fysieke werkplek gebruiken en post ontvangen. Ons virtuele postadres gebruik je eveneens voor correspondentie met je klanten en partners.

Thumb

300+ Tevreden klanten

Oog voor ondernemers

Wij bieden ondernemers een praktische oplossing

Ondernemen betekent meer dan menigeen denkt. Met een virtueel kantoor beschik je over een betrouwbare basis die je de ruimte geeft om je te focussen op datgeen waarom het écht draait: jouw producten en diensten.

 • Direct een virtueel kantoor aanvragen

  Vul het formulier bovenaan deze pagina in en wij nemen op werkdagen binnen enkele uren contact met je op.

 • Meer informatie?

  Wil je met ons sparren over een zakelijk inschrijfadres? Neem geheel vrijblijvend contact met ons. Dat kan door te bellen naar 085 401 39 62 of door een mail te sturen naar info@amesto.nl