• 3 locaties in Nederland
 • info@amesto.nl
 • 085 401 39 62
 • Werktijden: 09:00-18:00
Thumb
23
,95
Vanafprijs p/m

Post op orde: onderneming op orde

Een eigen zakelijk adres KvK hebben, brengt de nodige voordelen met zich me. Het adres is geschikt als inschrijfadres bij de Kamer van Koophandel. Amesto biedt verschillende hoogwaardige adressen aan op toplocaties in het land. Met je zakelijke adres hou je je werk- en privésituatie goed gescheiden. Je onderneming wordt van professionele boost voorzien. Behalve dat je een eigen zakelijk postadres hebt, maak je ook gebruik van een unieke eigen werkruimte met bureau. Je krijgt toegang tot wifi en exclusieve vergaderruimte. Schrijf je je in voor een jaarabonnement, dan geniet je van deze luxe voor slechts 23,95 euro per maand. Of kies voor het losse, flexibele maandabonnement. Schrijf je in enkele eenvoudige stappen in op een hoogwaardige Amesto locatie naar keuze en bepaal zelf vanaf wanneer ons contract ingaat.

 • Amesto is klant- en resultaatgericht

  Bij ons staat zakelijk succes voorop. We helpen ondernemers zo goed we kunnen en spelen in op jouw individuele groei- en werkbehoefte voor een lage, eerlijke prijs.

Al verkrijgbaar vanaf 23,95 euro per maand

Zakelijk adres huren tegen voordelig tarief

De meeste beginnende ondernemers kunnen zich een eigen kantoorpand niet veroorloven. Te duur. Gelukkig biedt Amesto een veel goedkoper, maar bijna net zo goed alternatief. Kies je voor een Amesto postadres, dan scheid je je zakelijke post van je privé post. Je thuisadres is afgeschermd en je krijgt toegang tot een eigen fysieke werkruimte. Omgerekend betaal je voor ons jaarabonnement maandelijks slechts 23,95 euro. Het losse, flexibele maandabonnement is ook een optie. Jij kiest vanaf welke datum het contract ingaat. Met ons postadres kun je je bij de Kamer van Koophandel inschrijven. De KvK stelt aan het inschrijfadres namelijk de eis dat hier in ieder geval een gedeelte van de bedrijfswerkzaamheden wordt uitgevoerd. Vandaar jouw eigen fysieke werkruimte.

95%
Tevreden klanten

Voor elke rechtsvorm inschrijving mogelijk

Wist je dat je bij Amesto elk type rechtsvorm kunt inschrijven voor een zakelijk adres? Dat kan zelfs met meerdere ondernemingen tegelijk. Op ons postadres komt jouw zakelijke post binnen. Deze scannen we voor je in en sturen we wekelijks per mail toe.

 • Totaalplaatje van je onderneming

  Er wordt weleens gezegd dat je een boek niet op zijn kaft moet beoordelen. In de praktijk zullen veel potentiële klanten en zakelijke klanten dit echter wel doen. Wat denken ze van jou als ze jouw thuisadres als bedrijfsadres te zien krijgen in plaats van een hoogwaardig bedrijfspand?

 • Zo overtuig je je contacten

  Of het nu online is, of een persoonlijke ontmoeting: de eerste indruk is de belangrijkste. Dankzij Amesto heb je toegang tot een zakelijk adres met exclusieve vergader- en werkruimte waar je contacten in stijl ontvangt en op comfortabele wijze kunt overtuigen van jouw ondernemerskracht.

Shape
Onze tarieven

Abonnementen van Amesto

Maandabonnement

31,95 / maand

 • Betaal per maand
 • € 31,95 opstartkosten
 • Geschikt voor KvK
 • Ontvang post via mail
 • Iedere week post

Jaarabonnement

23,95 / maand

 • Betaal per jaar
 • Bespaar 96 euro
 • Geschikt voor KvK
 • Ontvang post via mail
 • Iedere week post

Pakket op maat

n.o.t.k. /

 • Meerdere inschrijvingen
 • Betaal per maand of jaar
 • Geschikt voor KvK
 • Prijs n.o.t.k.
 • Ontvang post via mail

Ons stappenplan

Stap één – Je meldt je aan

Aanmelden voor een zakelijk adres doe je door de eenvoudige stappen te doorlopen van het inschrijfformulier dat je bovenaan de pagina vindt. Aanmelden doe je met je naam en e-mailadres. Geef de gewenste contractduur, contractdatum en locatie op.

Stap twee – Wij controleren

Zodra we je aanmelding in goede orde ontvangen hebben, voeren we een controle uit. We onderzoeken of je binnen het Amesto profiel valt. Bedrijven in de erotische sector sluiten we bijvoorbeeld uit van deelname. Ook kun je onze adressen niet gebruiken voor goederenopslag.

Stap drie – Wij verifiëren

Als onderdeel van het veiligheidsbeleid controleren we de identiteit van iedereen die zich aanmeldt. Om je identiteit te controleren hebben we een kopie van je identiteitsbewijs en een bewijs van je woonadres nodig. Gegevens delen we nooit met derden.

Stap vier – Jij betaalt

Als de identiteitsverificatie succesvol is, krijg je per e-mail van ons een voorlopige overeenkomst. Deze gaat in zodra jij hem ondertekend. Je handtekening gezet? Dan kun je ook de definitieve factuur via mail verwachten.

Stap vijf – Wij sluiten de overeenkomst

Als je betaald hebt, is de overeenkomst officieel en ben je in het bezit van een eigen zakelijk adres. Op dit adres ontvang je je zakelijke post. Bovendien krijg je toegang tot een fysieke werkplek met bureau, wifi en vergaderruimte.

Stap zes – Jij gaat los!

Ziezo, jij hebt een zakelijk inschrijfadres achter je naam staan. De bal ligt nu bij jou. Je gebruikt het adres voor al je zakelijke correspondentie. Gebruik het adres voor al je zakelijke correspondentie. Je zakelijke post krijg je tweewekelijks in de vorm van postscans binnen.

Thumb

300+ Tevreden klanten

Kantooradres huren in stijl

Vanuit professioneel oogpunt

Ondernemen is niet altijd even makkelijk en brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Gelukkig hoeft het niet allemaal stressvol te zijn. Als je de krachten met Amesto bundelt, word je voor een groot gedeelte ontzorgd: je bedrijf krijgt een professionele uitstraling en je scheidt succesvol privé en werk. Toegang tot je eigen postadres was nog nooit zo makkelijk.

 • Directe adres aanvraag

  Snel toegang krijgen tot een eigen zakelijk postadres? Vul het aanmeldformulier bovenaan de pagina in en er wordt op een werkdag in enkele uren contact met je opgenomen.

 • Elke vraag beantwoord

  Behoefte aan meer informatie over het zakelijk adres of gerelateerde kwestie? Bereik ons telefonisch op 085 401 39 62 of mail naar info@amesto.nl.