• 3 locaties in Nederland
 • info@amesto.nl
 • 085 401 39 62
 • Werktijden: 09:00-18:00
Thumb
23
,95
Vanafprijs p/m

Vlekkeloze registratie, optimale privacy

Bedrijfsregistratie bij de KvK is in Nederland verplicht als je aan de criteria van een bedrijf voldoet. Aan registratie worden door de KvK enkele eisen gesteld, waaronder dat er op de locatie tenminste een deel van je bedrijfswerkzaamheden wordt uitgevoerd. Je kunt je eigen adres gebruiken, maar dan loop je het risico dat je ongevraagd onder de spam bedolven wordt. Bovendien kun je werk en privé dan niet goed scheiden en geef je je onderneming geen professionele uitstraling mee. Het derde voordeel is dat je bij Amesto beschikking krijgt over een échte fysieke werkplek: een bureau met stabiele wifiverbinding en hoogwaardige vergaderruimte. Je eigen inschrijfadres voor de KvK heb je bij ons al vanaf 23,95 euro in de maand. Wie zich inschrijft, doet dat voor een jaarlijks, halfjaarlijks of maandelijks contract. Inschrijven kan vanuit Nederland zelf, maar kan ook als je in het buitenland woont of actief bent.

 • Professioneel en ontzorgd

  Amesto komt de behoeften van ondernemers, zowel klein als groot, tegemoet. Zo kun je je bij ons met elke bedrijfsvorm inschrijven voor een zakelijk inschrijfadres.

Al vanaf 23,95 euro in de maand

KvK bedrijfsregistratie in een handomdraai

De meeste beginnende ondernemers hebben niet het vermogen zichzelf een duur kantoorpand te veroorloven. Weer andere ondernemers hebben wel behoefte aan een zakelijk inschrijfadres, maar niet zozeer aan een eigen kantoorpand. Voor elk van deze ondernemers biedt Amesto uitkomst. Een bedrijfsadres huren gebeurt tegen de scherpste prijs. Bovendien heb je de mogelijkheid een eigen bureau met toegang tot vergaderruimte te huren. Je voldoet aan alle inschrijfeisen van de Kamer van Koophandel. Kies uit een bedrijfsadres op één van drie lucratieve kantoorlocaties, waarvan twee in Noord-Holland en één in Zuid-Holland. Een jaarabonnement kost je omgerekend slechts 23,95 euro per maand. Talloze tevreden klanten gingen je al voor.

95%
Tevreden klanten

Inschrijfadres voor elke rechtsvorm

Inschrijven kan onder elke rechtsvorm. Wie bij ons een zakelijk inschrijfadres huurt, krijgt toegang tot een fysiek bureau en eigen werkplek. Je voldoet aan alle voor KvK bedrijfsregistratie.

 • Een plaatje om trots op te zijn

  Je zakelijke contacten en potentiële klanten zullen online onderzoek naar je doen. Als je professioneel voor de dag wilt komen, is het natuurlijk geen stijl als ze een foto van je thuisadres te zien krijgen. Een zakelijk kantoorpand op een representatieve locatie vergroot je autoriteit en vertrouwen.

 • Je contacten op de koffie

  Klanten of zakelijke partners zullen je niet alleen online opzoeken, maar ook in persoon. Dan moet je ze natuurlijk wel hartelijk welkom heten. Een klant of partners over de streep trekken, doe je het beste in je eigen stijlvol ingerichte werkruimte.

Shape
Onze tarieven

Abonnementen van Amesto

Maandabonnement

31,95 / maand

 • Betaal per maand
 • € 31,95 opstartkosten
 • Geschikt voor KvK
 • Ontvang post via mail
 • Iedere week post

Jaarabonnement

23,95 / maand

 • Betaal per jaar
 • Bespaar 96 euro
 • Geschikt voor KvK
 • Ontvang post via mail
 • Iedere week post

Pakket op maat

n.o.t.k. /

 • Meerdere inschrijvingen
 • Betaal per maand of jaar
 • Geschikt voor KvK
 • Prijs n.o.t.k.
 • Ontvang post via mail
Je doorloopt de volgende stappen

Ons stappenplan

Stap 1 – Meld jezelf aan

Aan alle eisen voor KvK bedrijfsregistratie voldoen? Het begint met het invullen van ons digitale aanvraagformulier. Je vindt dit op deze pagina. Je kunt je voor één van drie locaties in Zuid- en Noord-Holland inschrijven. Geef je volledige naam, e-mailadres en de contractduur en locatie van je keuze op. Meerdere bedrijven tegelijk inschrijven kan ook.

Stap 2 – Controle

Is je aanmelding ingediend? Dan controleren we je gegevens. Ook kijken we of je bedrijf binnen ons profiel valt. Ondernemers die bijvoorbeeld in de erotische industrie werkzaam zijn, kunnen bij ons geen bedrijfsadres huren. Ook eisen we dat je je inschrijfadres niet gebruikt voor de opslag van goederen of retourproducten.

Stap 3 – Aanmelding verifiëren

Amesto hecht veel waarde aan veiligheid. Je inschrijving kan alleen compleet gemaakt worden, als we je identiteit kunnen controleren aan de hand van een kopie van je identiteitsbewijs en een bewijs van je privéadres. Deze gegevens delen we nooit met derden.

Stap 4 – Betalen

Als je identiteit eenmaal succesvol is geverifieerd, zul je per mail een voorlopige overeenkomst ontvangen. Je bepaalt zelf wanneer je de overeenkomst wilt laten ingaan. Na de ondertekening ontvang je ook de factuur per mail.

Stap 5 – Overeenkomst sluiten

Betaald? Dan is de overeenkomst officieel. Je hebt nu officieel een bedrijfsadres in handen. Je kunt dit adres gebruiken om je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Ook kun je je huidige privéadres bij de KvK wijzigingen in het bedrijfsadres dat je van ons krijgt.

Stap 6 – Ga aan de slag!

Je hebt nu je eigen bedrijfsadres in handen. Gebruik het op je website en voor bedrijfsregistratie. Je kunt bij ons een fysieke werkplek huren om onder meer contacten te ontvangen. De post die op het inschrijfadres binnenkomt, wordt in scanvorm wekelijks aan je doorgestuurd.

Thumb

300+ Tevreden klanten

Ondernemen met een visie

Richt je pijlen onbezorgd op de toekomst

Ondernemen is risico lopen en uitdagingen aangaan. Het is niet altijd zo makkelijk en leuk als het lijkt. Zonder geduld en discipline kom je er niet. Gelukkig heb je met het huren van een bedrijfsadres bij ons een streepje voor. Bedrijfsregistratie verloopt vlekkeloos. Je geeft jezelf een solide basis en adres met professionele uitstraling.

 • Vraag nu je bedrijfsadres aan

  Je vindt het inschrijfformulier bovenaan de pagina. Na het opsturen ervan nemen we op werkdagen binnen enkele uren contact op.

 • Toch nog een vraag?

  Zit je toch nog ergens mee in de maag? Of heb je een aanvullende vraag? Voor alles over bedrijfsregistratie neem je vrijblijvend contact op via info@amesto.nl of 085 401 39 62.