• 3 locaties in Nederland
 • info@amesto.nl
 • 085 401 39 62
 • Werktijden: 09:00-18:00
Thumb
23
,95
Vanafprijs p/m

Onbezorgd ondernemen met virtueel kantoor Nederland

Moet een virtueel kantoor duur zijn? Welnee, bij Amesto is een virtueel kantoor juist heel goedkoop. Bij ons huur je een inschrijfadres waarmee je je bij de Kamer van Koophandel inschrijft. Je privéadres wordt volledig afgeschermd en je onderneming van professionele uitstraling voorzien. Zakelijke en privépost worden gescheiden. Amesto biedt toegang tot een exclusieve werkruimte inclusief bureau. Ons goedkoop virtueel kantoor komt ook met fysieke voordelen. Je krijgt toegang tot exclusieve vergaderruimte, wifi en meer. Sluit je bij ons een jaarabonnement af, dan ben je slechts 23,95 euro per maand kwijt. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor onze flexibele maandabonnementen. Je hoeft alleen maar de simpele stappen op het aanmeldformulier te volgen. Geeft aan wanneer het contract moet ingaan en kies uit één van onze hoogwaardige locaties. Inschrijven kan bij ons onder elke rechtsvorm.

 • Met oog voor de ondernemer

  Amesto beseft hoe uitdagend ondernemen kan zijn. Daarom spelen we optimaal op de ondernemersbehoeften in en leveren tegen het scherpste tarief.

Al vanaf 29,95 euro per maand beschikbaar

Virtueel kantoor Nederland: oplossing voor elke ondernemer

Een ondernemer heeft behoefte aan een geordende, afzonderlijke werkmail en een hoogwaardige werkplek. Het huren van je eigen kantoorruimte is duur. Kies je voor een virtueel kantoor van Amesto dan geniet je van bijna dezelfde voordelen en dat tegen een veel scherper tarief. Vanaf slechts 29,95 euro per maand (omgerekend bij een jaarabonnement) scheid je je werk- en privéruimte, word je post voor je geordend en je thuisadres afgeschermd. Bovendien krijg je tot een fysieke werkruimte, inclusief luxe vergaderruimte toegang. Optimaal flexibel blijf je met ons losse maandabonnement. Je kunt ons virtueel kantoor Nederland gebruiken voor alle zakelijke correspondentie. Ook is het een geschikt adres voor inschrijving bij de Kamer van koophandel. Zo geregeld!

95%
Tevreden klanten

Inschrijven? Dat kan onder elke rechtsvorm

Amesto maakt het mogelijk je onder elke rechtsvorm bij ons in te schrijven. Schrijf je ook in met meerdere ondernemingen tegelijk. Op ons inschrijfadres zul je al je zakelijke post ontvangen. Wij scannen deze voor je in en sturen hem per postscan wekelijks naar je door.

 • Professioneel plaatje

  Een ijzersterke indruk maak je met ons virtueel kantoor Nederland. Dit zakelijke adres geldt als het visitekaartje van jouw onderneming. Elke potentiële klant en zakelijke klant die jou online opzoekt, krijgt dit adres te zien.

 • Overtuiging en wees slagvaardig

  Als ondernemer moet je in staat zijn je zakelijke contacten en potentiële klanten te overtuigen. Dat begint met het afgeven van een fraai visitekaartje. Bovendien kun je ze op locatie uitnodigen en welkom heten in de exclusieve vergaderruimte.

Shape
Onze tarieven

Abonnementen van Amesto

Maandabonnement

31,95 / maand

 • Betaal per maand
 • € 31,95 opstartkosten
 • Geschikt voor KvK
 • Ontvang post via mail
 • Iedere week post

Jaarabonnement

23,95 / maand

 • Betaal per jaar
 • Bespaar 96 euro
 • Geschikt voor KvK
 • Ontvang post via mail
 • Iedere week post

Pakket op maat

n.o.t.k. /

 • Meerdere inschrijvingen
 • Betaal per maand of jaar
 • Geschikt voor KvK
 • Prijs n.o.t.k.
 • Ontvang post via mail

Het stappenplan

Stap 1: jouw aanmelding

Je virtueel kantoor Nederland huren begint door je met ons inschrijfformulier aan te melden. Geef je naam, e-mailadres en gewenste contractduur op en volg de heldere stappen. Kies ook een contractingangsdatum en geef op welke Amesto locatie jouw voorkeur heeft.

Stap 2: onze controle

Zodra je aanmelding in goede orde binnen is, vindt de controle van je gegevens plaats. We kijken of jouw onderneming aansluit bij ons profiel en of je bijvoorbeeld niet actief bent in de erotische sector. Ook kun je onze kantoorruimte niet voor goederenopslag gebruiken.

Stap 3: onze verificatie

Ons veiligheidsbeleid is streng. Dat is om de online veiligheid en privacy van onze klanten te kunnen waarborgen. Bij elke aanmelding controleren we de identiteit. Dit doen we aan de hand van een kopie identiteitsbewijs en een bewijs van je woonadres. Het spreekt voor zich dat we deze privacygevoelige gegevens nooit met derden delen.

Stap 4: jouw betaling

Met een succesvolle verificatie zal per mail een voorlopige overeenkomst volgen. Je kunt deze digitaal tekenen en kiest vanaf welke datum hij moet ingaan. Na het ondertekenen, ontvang je per mail ook de factuur.

Stap 5: onze overeenkomst

Als je betaling compleet is, is de overeenkomst gesloten. Je bent nu officieel in het bezit van een virtueel kantoor plús een fysieke werkplek. Je ontvangt bij ons je zakelijke post, die we per postscan doorsturen. Ook heb je toegang tot een bureau, wifi en meer.

Stap 6: jouw succesformule

De overeenkomst is gesloten. Je hebt je succesvol bij Amesto ingeschreven en kunt je vol op het ondernemerschap storten. Wekelijks ontvang je van ons postscans van al je zakelijke post.

Thumb

300+ Tevreden klanten

Onderneem zorgeloos en vrij

Onbekommerd een virtueel kantoor Nederland huren

Ondernemen brengt altijd een zekere mate van uitdagingen en risico’s met zich mee. Met Amesto is stressen verleden tijd. Al jouw zakelijke post wordt door ons geordend, netjes gescand en wekelijks digitaal doorgestuurd. Bovendien krijg je toegang tot een exclusieve fysieke werkruimte. We leveren hoogwaardige service en professionele kwaliteit.

 • Direct je eigen virtueel kantoor Nederland

  Direct toegang tot een eigen virtueel kantoor? Volg de simpele stappen van het aanmeldformulier bovenaan deze pagina. Op werkdagen nemen we in enkele uren contact op.

 • Alle vragen beantwoord

  Op elk potje past een deksel en bij elke vraag een passend antwoord. Je kunt ons doordeweeks bereiken voor vragen en opmerkingen via info@amesto.nl of telefonisch via 085-401 39 62.