• 3 locaties in Nederland
 • info@amesto.nl
 • 085 401 39 62
 • Werktijden: 09:00-18:00
Thumb
23
,95
Vanafprijs p/m

Privacy en voor jou als ondernemer op de eerste plaats

We kunnen je verschillende redenen geven om voor een virtueel kantoor bij ons te kiezen. Zoals gezegd, ligt het afschermen van je bezoekadres bij de KvK binnen handbereik met onze op maat gemaakte oplossing. Veel bedrijfseigenaren en zzp’ers geven aan op zoek te zijn naar een goede manier om hun privéadres af te schermen. Je woonadres gebruiken voor zakelijke correspondentie kan flink nadelig zijn. Niet alleen hou je woon en werk niet goed gescheiden, je ontvangt ook nog eens ongevraagd veel spam. Bovendien is een gewoon woonadres lang niet zo professioneel als een virtueel kantooradres in een fraai, zakelijk pand. Het afschermen van je bezoekadres voor de KvK zorgt ook voor een meer professionele uitstraling. Ook als je in het buitenland zit, kun je bij ons een bezoekadres aanschaffen. Wist je dat je niet alleen een virtuele werkplek krijgt, maar ook daadwerkelijk een échte werkruimte. Zo hoef je je niet langer thuis in een te klein kamertje te verschansen.

 • Zo maken wij voor jou het verschil

  Wij zien het als onze taak om aan de behoeften van de ondernemer tegemoet te komen. Met een virtueel kantoor stimuleer je je bedrijfsgroei.

Vanaf slechts 23,95 euro per maand

Afschermen bezoekadres KvK tegen scherpe tarieven

Als het huren van een duur kantoorpand voor jou geen optie is, dan wend je je tot Amesto. Ook de startende ondernemer met een zeer beperkt budget kan voor een klein budget een eigen virtueel kantoor aanschaffen. Wist je dat de Kamer van Koophandel bepaalde eisen aan je vestigingsadres stelt? Een centrale eis is dat er op locatie bedrijfswerkzaamheden uitgevoerd worden. Daar lenen onze ruimtes zich uitstekend voor. We bezitten drie verschillende aantrekkelijke locaties: twee in Noord-Holland, plus één in Zuid-Holland. Het afschermen van je bezoekadres KvK hoeft niet veel te kosten. Kies je voor een jaarcontract? Dan betaal je omgerekend maar 23,95 euro in de maand. Je kunt ook kiezen voor een maandcontract of halfjaarcontract. Honderden tevreden klanten zijn je voorgegaan. Met jouw virtuele kantoor bouw je structureel aan je onderneming.

95%
Tevreden klanten

Voor elke rechtsvorm

Je huurt bij Amesto een virtueel postadres én hebt de mogelijkheid je eigen fysieke kantoor te huren. Zo beschik je over een bezoekadres dat aan alle KvK eisen voldoet. Ook krijg je toegang tot een luxueuze, verzorgde werkplek waar je zowel in stilte kunt werken, kunt vergaderen, als klanten kunt ontvangen. Je kunt je onder elke rechtsvorm inschrijven.

 • Aan het vertrouwen in je onderneming bouwen

  Het grote voordeel van je virtuele kantooradres is dat klanten en eventuele zakenpartners een representatieve locatie te zien krijgen als ze je online opzoeken. Zo laat je gelijk een visitekaartje achter en wek je vertrouwen.

 • Een tweede thuis

  Een klant die aanbelt? Een samenwerkingspartner te woord staan? Met jouw virtuele kantoorruimte hoef je je om een professionele uitstraling niet druk te maken. Je kantooradres wordt opgenomen en het afschermen bezoekadres KvK is een feit.

Shape
Onze tarieven

Abonnementen van Amesto

Maandabonnement

31,95 / maand

 • Betaal per maand
 • € 31,95 opstartkosten
 • Geschikt voor KvK
 • Ontvang post via mail
 • Iedere week post

Jaarabonnement

23,95 / maand

 • Betaal per jaar
 • Bespaar 96 euro
 • Geschikt voor KvK
 • Ontvang post via mail
 • Iedere week post

Pakket op maat

n.o.t.k. /

 • Meerdere inschrijvingen
 • Betaal per maand of jaar
 • Geschikt voor KvK
 • Prijs n.o.t.k.
 • Ontvang post via mail
Je doorloopt de volgende stappen

Ons stappenplan

Stap 1 – Je meldt je aan

Over je eigen virtuele kantoor in Noord- of Zuid-Holland beschikken? Bingo. Vul het digitale aanvraagformulier op de pagina nu in. Geef je naam, e-mailadres, gewenste locatie en contractduur door. Het is ook mogelijk meerdere bedrijven tegelijk in te schrijven.

Stap 2 – Je aanvraag gecontroleerd

Na je aanmelding vindt er een standaard controle plaats. Bedrijven die bijvoorbeeld in de erotische industrie actief zijn, bieden wij onze diensten niet aan. Ook kun je je virtuele kantoor niet als goederenopslag gebruiken, hetzelfde geldt voor het ontvangen van retourproducten.

Stap 3 – De verificatie

Voor je bedrijf wordt ingeschreven, moet je je kunnen identificeren. Veiligheid staat bij ons in een hoog vaandel. Om je te verifiëren, gebruik je een kopie van je identiteitsbewijs. Verder geef je je privéadres op. Je gegevens worden uiteraard niet gedeeld met derden.

Stap 4 – De betaling

Op basis van de gegevens in de derde stap wordt een voorlopige huurovereenkomst opgesteld. Je bepaalt zelf op welke datum je die wilt laten ingaan. De overeenkomst ontvang je per mail. Je hoeft alleen nog maar te ondertekenen, waarna je de factuur krijgt.

Stap 5 – De overeenkomst officieel

Is de betaling voltooid? Dan krijg je de officiële overeenkomst toegestuurd. Met het adres van je virtueel kantoor is afschermen van je bezoekadres KvK een feit. Met de overeenkomst kun je je privéadres in het adres van je virtuele kantoor wijzigen.

Stap 6 – Gefeliciteerd met de aanschaf van je virtueel kantoor!

De inschrijving is compleet. Je beschikt over een virtueel kantoor en daarmee een zakelijk inschrijfadres voor de KvK. Je kunt virtueel kantoor nu ook als fysieke werkplek gebruiken.

Thumb

300+ Tevreden klanten

Met oog voor de ondernemer

Een praktische oplossing voor ondernemers

Ondernemen is niet zomaar een Abc’tje. Het vereist discipline en geduld. Met je virtueel kantoor is afschermen van je bezoekadres bij de KvK een feit. Dit kantoor geeft je de basis die nodig is om te focussen op wat er écht toe doet: het promoten van je diensten en producten.

 • Je virtueel kantoor direct aangevraagd

  Vul het formulier op deze pagina in en binnen enkele uren wordt er contact met je opgenomen.

 • Meer informatie nodig?

  Benieuwd naar de complete mogelijkheden van een zakelijk inschrijfadres? Neem dan vrijblijvend contact op. Bel naar 085 401 39 62 of bereik ons via info@amesto.nl.