• 3 locaties in Nederland
 • info@amesto.nl
 • 085 401 39 62
 • Werktijden: 09:00-18:00
Thumb
29
,95
Vanafprijs p/m

Amesto biedt privacy en vrijheid aan ondernemers

Kiezen voor een virtueel kantoor in Amsterdam brengt talloze voordelen met zich mee. De eerste, wellicht meest voornaamste, is dat je er aanzienlijk mee bespaart ten opzichte van het huren van dure kantoorruimte. Ben je een kleine ondernemer met een budget? Dan is een kantoorruimte bieden doorgaans geen realistische optie. Als bijkomend voordeel kun je met een virtueel kantoor succesvol je privéadres afschermen. Zo word je hier niet lastiggevallen door marketing belletjes. Je zakelijke post ontvang je op een andere locatie, maar wordt door Amesto keurig op tijd aan je doorgestuurd. Ben je thuis, dan ben je ook echt thuis en kun je ontspannen. Onze virtuele kantoren in de hoofdstad voldoen aan alle eisen waar een KvK registratieadres aan moet voldoet. Je woonadres wordt verborgen, plus je krijgt tot een eigen werkruimte toegang. Hier kun je van gebruikmaken wanneer je wilt, bijvoorbeeld om een vergadering te houden of zakelijk contact te ontvangen. Onze professionele locaties zijn toch een stuk chiquer dan je eigen studeerkamertje. Wij inspireren en vragen de scherpste prijs voor een virtueel kantoor. Bij een jaarabonnement ben je omgerekend slechts 29,95/maand kwijt.

 • Het verschil wordt gemaakt

  Amesto springt in op de behoeften van moderne ondernemers. Onze virtuele kantoren stimuleren de groei van jouw bedrijf.

VANAF 29,95 EURO PER MAAND

Virtueel kantoor in Amsterdam voor de scherpste prijs

Als het huren van een (te) duur kantoorpand niet aan jou besteed is, dan is een virtueel kantoor een aantrekkelijk alternatief. Niet alleen is een virtueel kantoor vele malen goedkoper, je scheidt er net zo effectief je privé- en werkruimte mee. Ben je een kleine ondernemer of starter en is het nog puzzelen met een klein budget? Dan scheelt een Amesto digitaal kantoorpand een aanzienlijke slok op de borrel. Wie zich bij de Kamer van Koophandel met een vestigingsadres inschrijft, moet aan bepaalde eisen voldaan. Een belangrijke voorwaarde voor een vestigingsadres is dat er op die locatie bedrijfswerkzaamheden plaatsvinden. Met ons virtueel kantoor heb je daar alle ruimte toe. Kies voor een virtueel kantoor op verschillende locaties en dat voor de scherpste prijs. Met een virtueel kantoor in Amsterdam voldoe je aan alle KvK inschrijfeisen. Bij een jaarabonnement ben je omgerekend slechts 29,95 euro per maand kwijt. Of kies voor een los maandcontract als je optimaal flexibel wilt zijn. Word jij de volgende tevreden klant? Niets voor niets geven zij ons steevast hoge waarderingen.

95%
Tevreden klanten

Elke rechtsvorm is welkom

Amesto biedt je een virtueel kantoor met fysieke kantoorruimte voor een standaard lage prijs. Met een virtueel kantoor krijgt je tot een volledig verzorgde, professioneel ogende werklocatie toegang. Je kunt hier werkzaamheden uitvoeren, maar ook gasten en werkrelaties ontvangen. Bovendien kun je hier vergaderingen houden. Bij Amesto is het mogelijk je onderneming(en) onder iedere rechtsvorm in te schrijven.

 • Professionaliteit ten top

  Zakelijke connecties en potentiële klanten zoeken jouw bedrijfsadres vaak genoeg online op. Het is een gemiste kans als ze, in plaats van een hoogwaardig Amesto kantoorpand, een flat of rijtjeshuis te zien krijgen. Bij een professioneel bedrijf hoort een professioneel Amesto visitekaartje.

 • Thuis ontspannen

  Met het scheiden van werk- en privéruimte, plus werk- en privépost heb je geen last van toevallig aanbellende klanten of partners die bij je op de stoep verschijnen. Thuis is voor thuis: hier kom je welverdiend tot rust.

Shape
Onze tarieven

Abonnementen van Amesto

Maandabonnement

39,95 / maand

 • Betaal per maand
 • € 39,95 opstartkosten
 • Geschikt voor KvK
 • Ontvang post via mail
 • Iedere week post

Jaarabonnement

29,95 / maand

 • Betaal per jaar
 • Bespaar 120 euro
 • Geschikt voor KvK
 • Ontvang post via mail
 • Iedere week post

Pakket op maat

n.o.t.k. /

 • Meerdere inschrijvingen
 • Betaal per maand of jaar
 • Geschikt voor KvK
 • Prijs n.o.t.k.
 • Ontvang post via mail
TE DOORLOPEN STAPPEN

Kort stappenplan

Stap 1: Aanmelden

Zoek je een modern virtueel kantoor in Amsterdam? In enkele stappen heb je er één. Stap één is het invullen van het digitale aanvraagformulier dat je bovenaan deze pagina tegenkomt. Geef je naam, gewenste contractduur, locatie en je e-mailadres op. Wist je dat je bij ons ook meerdere bedrijven tegelijk in kunt schrijven?

Stap 2: Controleren

Voor het verwerken van je aanmelding, moeten we controleren of je je virtueel kantoor bijvoorbeeld niet gaat gebruiken voor de opslag van goederen of het ontvangen van retourneringen. Daarnaast doen we bijvoorbeeld geen zaken met ondernemingen in de erotische sector.

Stap 3: Verifiëren

Amesto hecht de grootst mogelijke waarde aan ondernemersvrijheid en flexibiliteit, maar ook aan veiligheid. Om je veiligheid te kunnen waarborgen, controleren we van iedereen de identiteit aan de hand van een kopie identiteitsbewijs en bewijs van privéadres. Het spreekt voor zich dat privacygevoelige data nooit met derden wordt gedeeld.

Stap 4: Betalen

Bij een succesvolle verificatie zul je voor het huren van je virtueel kantoor een voorlopige overeenkomst per mail ontvangen. Kies vanaf wanneer de overeenkomst in moet gaan en onderteken. Je ontvangt zowel de overeenkomst als de factuur per mail.

Stap 5: Overeenkomst Sluiten

Als je eenmaal betaald hebt, ontvang je ook de officiële overeenkomst via mail. Schrijf je bij de Kamer van Koophandel in met ons virtuele adres. Of wijzig je huidige kantooradres bij de KvK in je Amesto virtuele adres.

Stap 6: Afronden

Als de bovenstaande stappen succesvol zijn doorlopen, is de overeenkomst compleet. Je beschikt nu over een virtueel kantoor in Amsterdam. Hier staat ook een fysieke werkplek tot jouw beschikking. Je kunt het virtuele adres als postadres gebruiken.

Thumb

300+ Tevreden klanten

De ondernemer komt op één

Een praktische oplossing voor elke ondernemer

Ondernemen en risico’s nemen gaan hand in hand. Met een virtueel kantoor in Amsterdam ben je uitdagingen gemakkelijker de basis. Wij voorzien je bedrijf van professionele uitstraling en regelen je bedrijfspost, zodat jij je volop het ondernemen kunt storten.

 • Vraag direct je virtueel kantoor aan

  Aanvragen van een virtueel kantoor doe je met het formulier bovenaan deze pagina. Op een werkdag wordt doorgaans al in enkele uren contact met je gezocht.

 • Iets onduidelijk?

  Wil je meer weten over de mogelijkheden van een virtueel kantoor? Neem dan eerst vrijblijvend contact met ons op via info@amesto.nl of bel ons op 085 401 39 62.