• 3 locaties in Nederland
 • info@amesto.nl
 • 085 401 39 62
 • Werktijden: 09:00-18:00
Thumb
23
,95
Vanafprijs p/m

Privacy en vrijheid voor de ondernemer voorop

Je bedrijf inschrijven op het postadres doe je om verschillende redenen. Als je een zzp’er of kleine ondernemer bent, is de kans groot dat je je geen zakelijk kantoorpand kunt veroorloven. Gebruik je je woonadres voor zakelijke correspondentie, dan krijg je op je woonadres ook spam binnen. Het kan ook anders: door een zakelijk inschrijfadres te beheren. Let wel op: een postadres alleen mag niet worden gebruikt als inschrijving van een bezoekadres. Hier heb je ook een kantoor voor nodig. Gelukkig kun je bij ons ook een echte werkplek huren. Met dit zakelijk inschrijfadres kantoor plus postbus kun je je bedrijf inschrijven op je postadres, ook vanuit het buitenland. Met dit adres heb je een zakelijke uitstraling als klanten of partners je online opzoeken. In de werkruimte kun je mensen ontvangen en vergaderen. Je hebt alle mogelijkheden vanaf slechts 23,95 euro in de maand voor handen.

 • Zo maken wij het verschil

  Het is aan ons te voldoen aan de behoeften van jou als ondernemer. Bedrijf inschrijven op postadres? Geen probleem.

Beschikbaar vanaf 29,95 euro per maand

Een bedrijf inschrijven op postadres tegen scherp tarief

Als beginnend ondernemer is de kans groot dat het huren van een duur kantoorpand een brug te ver is. Wil je je bedrijf inschrijven op je postadres? Hou er dan rekening mee dat de Kamer van Koophandel bepaalde eisen stelt aan een vestigingsadres. Zo moeten er hier bedrijfswerkzaamheden uitgevoerd worden. Je kunt namelijk ook een fysieke werkplek inhuren die aan deze eis voldoet. Wist je dat we drie verschillende aantrekkelijke kantoorlocaties bezitten? Twee in Noord-Holland en nog één in Zuid-Holland? Bij ons krijg je een postadres dat aan alle KvK eisen voldoet zonder dat je hier een vermogen aan kwijt bent. Een jaarcontract kost omgerekend slechts 23,95 euro per maand. Dan kun je ook nog kiezen voor een maandcontract of halfjaarcontract. Veel tevreden klanten zijn je al voorgegaan en maken met plezier gebruik van hun zakelijke postadres.

95%
Tevreden klanten

Geschikt voor alle rechtsvormen

Wie met ons in zee gaat, krijgt een hoogwaardig postadres en de mogelijkheid een fysiek bureau te huren. Met een fysieke werkplek heb je een zakelijk inschrijfadres dat aan alle eisen voldoet die de KvK stelt om je in te schrijven. Bovendien kun je je onder elke rechtsvorm inschrijven.

 • Geef je onderneming een gezicht

  Bundel de krachten met Amesto en geef je onderneming een gezicht: een zakelijke uitstraling die online door samenwerkingspartners en potentiële klanten kan worden opgezocht.

 • Heet je contacten welkom

  Wat te doen als er een partner op de stoep staat? Of je hebt een klant die je in een één-op-één gesprek over de streep kunt trekken? Dankzij het zakelijk inschrijfadres hoef je je niet druk te maken dat je onprofessioneel overkomt.

Shape
Onze tarieven

Abonnementen van Amesto

Maandabonnement

31,95 / maand

 • Betaal per maand
 • € 31,95 opstartkosten
 • Geschikt voor KvK
 • Ontvang post via mail
 • Iedere week post

Jaarabonnement

23,95 / maand

 • Betaal per jaar
 • Bespaar 96 euro
 • Geschikt voor KvK
 • Ontvang post via mail
 • Iedere week post

Pakket op maat

n.o.t.k. /

 • Meerdere inschrijvingen
 • Betaal per maand of jaar
 • Geschikt voor KvK
 • Prijs n.o.t.k.
 • Ontvang post via mail
Je doorloopt de volgende stappen

Ons stappenplan

Stap 1 – Je meldt je aan

Op zoek naar een eigen zakelijk inschrijfadres en een manier om je bedrijf in te schrijven op je postadres? Dan vul je het digitale aanvraagformulier (te vinden op deze pagina) in en schrijf je in voor één van onze locaties. Je aanmelden doe je met naam, e-mailadres, opgave van gewenste locatie en contractduur. Ook meerdere bedrijven tegelijk inschrijven is een optie.

Stap 2 – Je aanvraag gecontroleerd

Bij iedere aanvraag worden standaard enkele zaken gecontroleerd. Onder meer of je binnen ons bedrijfsprofiel valt, of je niet werkzaam bent in de erotische industrie of het zakelijk inschrijfadres wilt gebruiken voor goederen- of retournering opslag.

Stap 3 – De verificatie

Amesto hecht veel waarde aan veiligheid. Voor we je kunnen inschrijven, moeten we je identiteit controleren. Dit gebeurt aan de hand van een kopie van je identiteitsbewijs en een bewijs van je privéadres. Deze gegevens delen we uiteraard niet met derde partijen.

Stap 4 – De betaling

Het initiatief ligt nu weer bij jou. Als we je identiteit geverifieerd hebben, krijg je een voorlopige overeenkomst. Jij bepaalt zelf op welke datum die in moet gaan. De overeenkomst ontvang je per mail. De factuur die je na ondertekening krijgt, komt ook via mail.

Stap 5 – De overeenkomst officieel

Als je betaald hebt, is de overeenkomst officieel. De overeenkomst voor het zakelijke inschrijfadres is compleet. Je kunt nu je bedrijf inschrijven op het postadres bij de Kamer van Koophandel. Met de overeenkomst kun je je privéadres in je virtuele kantooradres wijzigen.

Stap 6 – Gefeliciteerd met de aanschaf van je virtueel kantoor!

Je beschikt nu over een eigen zakelijk inschrijfadres. Op het door jou gekozen adres kun je een fysieke werkplek gebruiken. Vanaf hier ontvang je ook je post wekelijks in de vorm van scans.

Thumb

300+ Tevreden klanten

Met zicht op de toekomst

Oplossingsgericht en onbezorgd ondernemen

Ondernemen is niet altijd even makkelijk. Hier komt een hoop bij kijken. Je bedrijf inschrijven op een postadres aan de hand van een zakelijk inschrijfadres geeft je een betrouwbare basis om te focussen op wat echt belangrijk is: je eigen diensten en producten.

 • Directe aanvraag postadres

  Je hoeft alleen maar het formulier bovenaan deze pagina in te vullen en op werkdagen wordt binnen enkele uren contact met je opgenomen.

 • Meer weten?

  Sparren over de mogelijkheden van bedrijf inschrijven op een postadres? Neem vrijblijvend contact op via mail (info@amesto.nl) of telefonisch via 085 401 39 62.