• 3 locaties in Nederland
 • info@amesto.nl
 • 085 401 39 62
 • Werktijden: 09:00-18:00
Thumb
23
,95
Vanafprijs p/m

Geordende post: onbelemmerd ondernemen

Er zijn heel wat voordelen te bedenken van een eigen virtueel bedrijfsadres aanvragen. Je kunt je met dit postadres voor bedrijven bij de KvK inschrijven. Daarnaast biedt Amesto fraaie postadressen op verschillende hoogwaardige locaties door het land. Je houdt je werk- en privésituatie van elkaar gescheiden en geeft je onderneming een professionele boost. Niet alleen krijg je toegang tot een hoogwaardig postadres, je kunt ook van een eigen werkruimte gebruik maken. Je hebt toegang tot het wifi-netwerk en kunt van de vergaderruimte gebruik maken. Je krijgt deze diensten vanaf slechts 23,95 euro in de maand als je je inschrijft voor een jaarabonnement. Je hebt ook de keuze uit een flexibel en los maandabonnement. Kies een inschrijfadres op één van onze hoogwaardige locatie en kies op welke datum het contract ingaat.

 • Persoonlijk, direct en klantgericht

  Bij Amesto zijn we ondernemers zo goed we kunnen van dienst. Wij spelen in op de werk- en groeibehoeften van de ondernemer en hanteren daarbij een eerlijke, lage prijs.

Al vanaf slechts 23,95 euro per maand

Virtueel bedrijfsadres aanvragen tegen het scherpste tarief

Voor de meeste (beginnende) ondernemers is een duur eigen kantoorpand geen optie. Gelukkig kan het ook anders. Je kunt een Amesto postadres huren, waarmee je zakelijke en privé post scheidt. Voor een bescheiden maandelijks bedrag heb je een eigen postvakje, plus toegang tot fysieke werkruimte met extra’s. Sluit je bij ons een jaarlijks abonnement af, dan ben je omgerekend slechts 23,95 euro in de maand kwijt. Je kunt ook voor het losse maandabonnement kiezen. Zoals gezegd, kun je zelf de datum kiezen waarop het contract in moet gaan. Met ons virtueel bedrijfsadres kun je je ook inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Aan het inschrijfadres KvK zit namelijk de eis verbonden dat er op dit adres bedrijfswerkzaamheden worden uitgevoerd. Daarom heb je toegang tot een eigen bureau. Word jij de volgende gelukkige klant in ons Amesto klantenbestand?

95%
Tevreden klanten

Inschrijving voor elke rechtsvorm

Bij Amesto kun je je onder elk type rechtsvorm voor een postadres inschrijven. Behalve een eigen postadres waarop jij post ontvangt, zullen we deze post ook wekelijks gescand aan je doorsturen. Wist je dat in één keer meerdere bedrijven tegelijk inschrijven ook kan?

 • Het gezicht van je onderneming

  Don’t judge a book by its cover zeggen ze weleens. Toch zul je merken dat veel zakelijke contacten en potentiële klanten dat wel degelijk doen als ze jouw bedrijfsadres te zien krijgen. Wil je dat ze je je thuisadres te zien krijgen of één van onze hoogwaardige bedrijfspanden?

 • Overtuig je contacten

  De eerste indruk telt, zowel online als bij een persoonlijke ontmoeting. Amesto geeft je tot een exclusieve werk- en vergaderruimte toegang waar je je contacten welkom heet en waar je ze op je gemak kunt overtuigen van jouw kracht als ondernemer.

Shape
Onze tarieven

Abonnementen van Amesto

Maandabonnement

31,95 / maand

 • Betaal per maand
 • € 31,95 opstartkosten
 • Geschikt voor KvK
 • Ontvang post via mail
 • Iedere week post

Jaarabonnement

23,95 / maand

 • Betaal per jaar
 • Bespaar 96 euro
 • Geschikt voor KvK
 • Ontvang post via mail
 • Iedere week post

Pakket op maat

n.o.t.k. /

 • Meerdere inschrijvingen
 • Betaal per maand of jaar
 • Geschikt voor KvK
 • Prijs n.o.t.k.
 • Ontvang post via mail

Het stappenplan

Stap één – de aanmelding

Je aanmelden voor een virtueel bedrijfsadres gaat eenvoudig via het inschrijfformulier bovenaan deze pagina. Meld je aan met je naam, je e-mailadres en geef je gewenste contractduur op. Kies één van onze locaties en geef aan op welke datum het contract moet ingaan.

Stap twee – de controle

Is je aanmelding eenmaal binnen, dan controleren we hem zo snel mogelijk. We kijken of je past binnen het bedrijfsprofiel. Ben je actief in de erotische industrie? Dan doen we helaas geen zaken. Ook laten we onze postadressen niet gebruiken voor opslag van goederen.

Stap drie – de verificatie

Veiligheid staat bij Amesto centraal. Tot we je identiteit hebben kunnen controleren, is je inschrijving niet compleet. Hiervoor gebruiken we een bewijs van je woonadres en een kopie van je identiteitsbewijs. Deze gegevens worden nooit met derde partijen gedeeld.

Stap vier – de betaling

Bij een succesvolle identiteitsverificatie ontvang je van ons een e-mail met als bijlage de voorlopige overeenkomst. Kies op welke datum je deze wilt laten ingaan. Onderteken hem en ontvang ook de definitieve factuur per mail.

Stap vijf – de overeenkomst sluiten

Met de betaling afgerond, is onze overeenkomst officieel. Je hebt nu een eigen virtueel bedrijfsadres waarop je je zakelijke post zult ontvangen (mits je dit natuurlijk gebruikt in je zakelijke correspondentie). Ook krijg je op onze locaties toegang tot een fysieke werkplek.

Stap zes – jouw succesverhaal

Je hebt nu een postadres achter je naam staan. Dit virtueel bedrijfsadres gebruik je voor al je zakelijke post. Je kunt het toevoegen aan je website en gebruiken in correspondentie met klanten en zakelijke contacten. Tweewekelijks krijg je van ons postscans binnen.

Thumb

300+ Tevreden klanten

Gefocust ondernemen

Professioneel en in stijl ondernemen

Ondernemen is een uitdaging. Maar wie de krachten bundelt met Amesto, staat op de schouders van reuzen. Wij geven je een solide basis. Die begint bij een professionele uitstraling en het succesvol scheiden van werk en privé. Je betaalt maandelijks een zeer bescheiden geldbedrag en krijgt toegang tot een professioneel postadres en een eigen werkplek.

 • Directe aanvraag postadres

  Toegang krijgen tot jouw virtueel bedrijfsadres? Het enige dat je hoeft te doen is het formulier bovenaan de pagina in te vullen. Op een werkdag nemen we in enkele uren contact op.

 • Op elke vraag een antwoord

  Ben je op zoek naar meer informatie over een zakelijk post- of inschrijfadres? Of is er iets niet duidelijk? Zoek je meer informatie over het postadres of een gerelateerde zaak? Bereik ons via mail (info@amesto.nl) of eenvoudig telefonisch (085 401 39 62).