• 3 locaties in Nederland
 • info@amesto.nl
 • 085 401 39 62
 • Werktijden: 09:00-18:00
Thumb
23
,95
Vanafprijs p/m

Privacy en kwaliteit in het hoogste vaandel

Met het huren van je eigen KvK postadres krijg je toegang tot één van onze toplocaties. Bovendien is een postadres stukken goedkoper dan wanneer je een zakelijk kantoorpand gaat huren. Je kunt het postadres gebruiken voor al je zakelijke post, je declaraties en je eigen website. Met een postadres scheid je succesvol privé en werk. Je voorziet je bedrijf bovendien van zakelijke allure. Toegang tot een fysieke werkplek kun je bij Amesto ook krijgen. Krijg beschikking over een eigen bureau, stabiele wifi-verbinding en zelfs exclusieve vergaderruimte. Kies voor een jaarabonnement en betaal omgerekend slechts 23,95 euro in de maand. Ook kun je kiezen voor een maandelijks contract. Je KvK postadres huren kan ook vanuit het buitenland. Ben jij de volgende tevreden klant in onze uitbreidende klantenbestand?

 • Snelle, doelgerichte inschrijving

  Amesto is een bedrijf dat zich toelegt op het ontzorgen van ondernemers. Jij krijgt alle ruimte je ambities waar te maken.

Startprijs van 23,95 euro per maand

Hoogwaardig postadres tegen scherp tarief

De net beginnende of kleine ondernemer kan zich doorgaans geen eigen duur kantoorpand veroorloven. Ook als je aan een grote kantoorruimte geen behoefte hebt, biedt Amesto uitkomst. Kies voor een goedkoop, hoogwaardig alternatief: een KvK postadres. Je kunt dit postadres gebruiken voor al je zakelijke interacties. Als postadres kies je één van de verschillende hoogwaardige locaties die wij in ons beheer hebben. Ook als je vanuit het buitenland opereert, kun je je voor ons inschrijven. Je kiest zelf het type contract dat je af wilt sluiten (jaarlijks of maandelijks) en het moment waarop je het contract wilt laten ingaan. Ons klantenbestand blijft zich uitbreiden en dat is niet voor niets: voor het bescheiden bedrag van 23,95 euro in de maand heb jij al een postadres.

95%
Tevreden klanten

Voor elke rechtsvorm een inschrijving

Amesto maakt het mogelijk je onder elke rechtsvorm in te schrijven. Met ons KvK postadres heb je toegang tot een eigen fysieke werkplek. Je hebt toegang tot wifi, vergaderruimte en een eigen bureau. Ook kun je meerdere ondernemingen tegelijk inschrijven.

 • Hét affiche van je onderneming

  Amesto zorgt ervoor dat je onderneming een representatief affiche krijgt. Je kies een inschrijfadres voor één van meerdere van onze hoogwaardige locaties en geeft je onderneming direct een professionele uitstraling, waarmee je zakelijke contacten en potentiële klanten over de streep trekt.

 • Jouw contacten persoonlijk ontvangen

  Je zakelijke contacten bij je thuis ontvangen, is geen doen. Amesto heeft als bijkomend voordeel dat je toegang krijgt tot een exclusieve werkruimte, plus een vergaderruimte. Hier kun je contacten welkom heten en zelf in alle rust werken.

Shape
Onze tarieven

Abonnementen van Amesto

Maandabonnement

31,95 / maand

 • Betaal per maand
 • € 31,95 opstartkosten
 • Geschikt voor KvK
 • Ontvang post via mail
 • Iedere week post

Jaarabonnement

23,95 / maand

 • Betaal per jaar
 • Bespaar 96 euro
 • Geschikt voor KvK
 • Ontvang post via mail
 • Iedere week post

Pakket op maat

n.o.t.k. /

 • Meerdere inschrijvingen
 • Betaal per maand of jaar
 • Geschikt voor KvK
 • Prijs n.o.t.k.
 • Ontvang post via mail
Je doorloopt de volgende stappen

Ons stappenplan

Stap 1 – Aanmelden

Je begint het KvK postadres huurproces met het invullen van het inschrijfformulier dat je op deze zelfde pagina terugvindt. Meld je aan voor één van onze locaties. Amesto heeft hier je naam en e-mailadres voor nodig. Geeft ook aan welke contractduur voor jou wenselijk is.

Stap 2 – Controle gegevens

Als we je aanmelding binnen hebben, zullen we je gegevens zo snel mogelijk volledig controleren. Let op: we weigeren ondernemers die bijvoorbeeld actief zijn in de erotische sector. Ook kun je onze postadressen niet gebruiken voor de opslag van goederen.

Stap 3 – Verificatie gegevens

Amesto hecht veel waarde aan veiligheid. Als je je aanmeldt, zijn we genoodzaakt je identiteit te controleren. Hiervoor stuur je een bewijs van je woonadres en een kopie van je identiteitsbewijs mee. Deze privacygevoelige gegevens worden niet met derden gedeeld.

Stap 4 – Betaling

Succesvol geverifieerd? Je ontvangt nu van ons een mail waarin je de voorlopige overeenkomst vindt. Bepaal op welke datum je deze in wilt laten gaan. Als je eenmaal hebt ondertekend, krijg je de definitieve factuur.

Stap 5 – Sluiten overeenkomst

Bij een afgeronde betaling wordt de overeenkomst officieel. Je hebt nu toegang tot je eigen Amesto kantoorruimte. Je gebruikt deze ruimte als postadres en als fysieke werkplek.

Stap 6 – Ondernemen maar!

De overeenkomst is nu compleet. Je bent toegevoegd aan ons uitbreidende klantenbestand. Wekelijks zul je van ons al je post per scan ontvangen. Bovendien maak je exclusief gebruik van onze fysieke werkplek met bureau en wifi-verbinding.

Thumb

300+ Tevreden klanten

Je onderneming in de picture

Ongestoord en ongedwongen ondernemen

Elke ondernemer weet dat ondernemen de nodige risico’s en uitdagingen met zich meebrengt. Gelukkig is Amesto hier om jouw lasten te verlichten. Een KvK postadres helpt je privé- en werkomgeving gescheiden te houden. Al je zakelijke post wordt gebundeld en je bedrijf is voorzien van professionele uitstraling. Focus je vanaf nu op je kerntaken.

 • Eigen post- en kantooradres

  Inschrijven bij Amesto is zo gedaan. Je kiest zelf op welke locatie je je wilt inschrijven en wat de contractduur moet zijn. Je vindt het inschrijfformulier bovenaan deze pagina. Volg de hierboven beschreven stappen. We nemen zo snel mogelijk contact op – op werkdagen doorgaans al binnen enkele uren.

 • Altijd bereikbaar voor vragen

  Amesto is altijd bereikbaar voor je vragen, over je KvK postadres en andere zaken. Contact opnemen kan snel en vrijblijvend via 085 401 39 62 of via info@amesto.nl.